VAŽNA OBAVIJEST… „zakopane“ Iskopane priče!

Obavještavamo cijenjene pisce i sve uvažene ljubitelje i štovatelje kulture pisanja i čitanja da nažalost ove godine – nakon 4 godine održavanja Festivala književnosti Červar Porat i publiciranja isto toliko zbirki pripovijetki: Iskopane priče 1, 2, 3 i 4 – u kojoj smo planirali prirediti tradicionalni i jubilarni 5. Festival književnosti Červar Porat 2019., nismo u mogućnosti održati isti zbog nemogućnosti osiguranja sredstava potrebnih za valjanu organizaciju festivala.

Učinili smo sve što je u našoj moći i srcu, ali zbog neprepoznavanja njegovih potencijala i njegovog nepodržavanja od onih koji su to trebali prepoznati i podržati, a koje je završilo dodjeljivanjem znatno manjih novčanih sredstava za organizaciju i provedbu Festivala koji je četiri godine za redom proglašavan jednim od najposjećenijih Festivala te vrste u Republici Hrvatskoj.
Ovim putem Vas sve obavještavamo i izražavamo duboko razočarenje i žalost te Vam se iskreno ispričavamo što nismo u mogućnosti iz navedenih razloga organizirati ovogodišnji Festival književnosti Červar Porat 2019. te se zahvaljujemo od srca svim akterima koji su kroz protekle 4 godine svojim pisanjem i pričama pomogli da naš Festival bude prihvaćen, prepoznatljiv, posjećen i podržan diljem Hrvatske.
Primili smo puno poziva pisaca i autora s upitom zašto nema Natječaja za Iskopane priče ove godine te smo na naša objašnjenja i isprike dobili puno riječi (sa)žaljenja za neodržavanjam ovakve hvalevrijedne kulturne manifestacije i puno podrške za nastavkom iduće godine…

Hvala dragi pisci i prijatelji – dogodine se opet vidimo možda na nekom drugom mjestu da diljem Hrvatske nastavimo promovirati kulturu pisanja i zabave, tamo gdje je naš Festival književnosti dobro došao….
Zahvaljujemo vam se na razumijevanju i podršci te Vas lijepo pozdravljamo,

IO UVSČP

Share Button

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Current ye@r *